Hitta rätt mascara

Detta här med att hitta rätt mascara, det är inte alltid dete enklaste. Inte nog med att den finns i en massa färger, den kommer ju även med en mängd olika egenskaper. Därtill finns det en mängd märken på mascarorna. Om du vill läsa mer om vilka mascaror som är bäst just nu, så kan du göra det på bastitest24. Dock är det bra att ha lite koll på olika mascaror samt att det även är viktigt att veta att det finns olika mascaraborstar. Borsten i sig är viktig då den också påverkar effekten av mascaran. Så det du ska ha i åtanke då du ska köpa mascara, det är borstens form, vad det är för formula samt vad för resultat du vill uppnå.

Vilken mascara passar dig?

Du bör dels utgå hur dina fransar ser ut samt hur du vill att de ska se ut efter du applicerat mascaran. För tunna korta fransar kan det vara smart att välja en mascara med serum till exempel. Det för att göra den lite längre och fylligare.

Det är även bra att fundera på vad för färg du ska ha på din mascara. De vanligaste är svart och mörkbrun, men det finns även blåa, gröna och så vidare.

Det kan vara en god idé att testa olika mascaror samt även olika färger för att se vad som faktiskt passar dig och vad som passar för dina ögonfransar. Sedan är det även smart att läsa bäst i test med.

3 Sep 2022