Inte fel skapa sin egen vigselring

Dagen man gifter sig, det är en av de viktigaste dagarna för de flesta. Det gäller att allt är rätt och att det är som man vill ha det. Det finns inga rätt och fel, utan ert bröllop ska vara just ert! När man gifter sig så brukar man ju utväxla ringar. Förr var dessa oftast lika varandra, släta guldringar, eller en sten på. Idag är det enkelt att få en vigselring som är unik! Det genom att kontakta en guldsmed som sysslar just med att tillverka vigselringar på beställning och efter önskemål. Det går även utmärkt att göra samma sak med förlovningsringar.

Hur vill ni att ert bröllop ska vara?

Utöver att satsa på unika vigselringar, så kan ni ju även skapa ett unikt bröllop, som är helt anpassat för er. Det är inte längre ett måste att det ska vara vit klänning, präst och kyrka! Utan idag går det utmärkt att utforma bröllopet exakt som ni vill ha det. Ni kan gifta er på en strand i utlandet, i en vacker byggnad ni har någon relation till, eller sittandes till häst! Det går gifta sig i varuhus, på campingen, på rockfestivalen!

Om ni har planer på att gifta er, se till att börja planera allt i god tid. Det så att ni kan boka in det som ska bokas samt ordna det som ska ordnas. Det oavsett om det är ett traditionellt bröllop eller om det är ett bröllop som skapas helt unikt efter just er och era önskemål. 

9 Dec 2021