Arbetskläder behöver inte vara fula

Om vi tittar i backspegeln på hur arbetskläder såg ut förr så var det ingen vacker syn. Man hade fullt fokus på funktion, och inte en tillstymmelse till tanke på form. Byxorna var raka som stuprör och jackor och skjortor var slitstarka, men hade dålig passform och såg ärligt talat inte bra ut. Idag har man fått upp ögonen för att de som jobbar för en också är företagets ansikte utåt och det gör att många företag ser till att ha kläder till sina anställda som både är snygga att se på och har bra funktion. 

Moderna arbetskläder

När det gäller arbetskläder så vill vi att de ska vara slitstarka och vara gjorda i ett material som är lämpat för det jobb man utför. Det är till exempel inte så smart att ha fleecekläder om man jobbar som svetsare, och det är inte så bekvämt att ha flamskyddskläder om man sitter i en monteringslinje. Utöver att de ska ha funktion så ska de ju vara snygga också, och representativa för företaget. 

Även restauranger, hotell, säljare och många andra branscher behöver också snygga kläder som är både snygga och bekväma. Men var hittar man detta? Vi kan rekommendera ett besök på Profil & Souvenir i Sverige AB, som du hittar på pss.se. De säljer profilkläder i Stockholm och kan leverera var som helst, eller så går du in i en av deras butiker som ligger i Vallentuna, Sollentuna och Arlandastad. 

 

12 Oct 2019