Behåll manen

Det finns många dilemman när det gäller skönhet och det mest uppenbara är väl åldrandet. När man är ung och frisk tänker man inte på att de där rynkfria åren är ganska få och när de första rynkorna sedan framträder så slås man av hur lite tid man faktiskt har över huvud taget. 

Håret blir tunnare...

För män är det kanske inte rynkorna som är det primära orosmomentet, de flesta män tycker att håravfallet är långt svårare att hantera. Antingen blir man vän med faktumet att håret blir tunnare för varje år som går, eller så gör mån något åt det.

Det beror såklart väldigt mycket på när håret börjar tunnas ut, om det händer när man redan nått en respektabel ålder så behöver man väl inte bry sig direkt, men vissa arma krakar har välsigt höga tinningar, eller en skymtande hjässa redan innan de fyllt 25 - och det är inte så skoj.

Hårtransplantation

Svaren är hårtransplantation. Det är ett ganska avancerat ingrepp att genomgå en hårtansplantation, men resultatet efteråt är en tjock, full man av hår som kommer att vara längre än de flesta andras. Det finns lite olika metoder för hårtransplantation och i Sverige är det Nordic New Hair Center som ligger i framkant i utvecklingen. Vill du genomgå en hårtransplantation i Sverige så är det helt klart dit du ska vända dig.

Är man intresserad av mode och stil så vill man ha en frisyr att kunna arbeta med - säkra tillgången till hår med en hårtransplantation.

 

24 Aug 2016