Glöm inte detaljerna

Snygga kläder, en perfekt lagd make-up och skor man kan dö för är självklart grunden till det mesta inom mode men man får inte glömma bort detaljerna som verkligen sätter pricken över i:et. Det jag tänker på är smycken och då allt från tjocka guldkedjor och bling-bling till mer diskreta och stilrena smycken. 

Jobbar man med mode får man alla smycken som hör till själva fotograferingen, men de ska ju sedan lämnas tillbaka. Så för min egen lilla personliga samling med smycken blir det att leta. Edblads smycken är till exempel något jag gillar att ha på mig när jag inte jobbar. Det är snygga grejer med stil, utan att de skriker folk rakt in i ansiktet så att säga. En annan fördel är ju att de inte är jättedyra heller, så alla kan ha råd at unna sig ett halsband eller armband från Edblads. 

Skapa egna smycken

Många modeller, och även andra kända kvinnor, har gett sig in i den här branschen. De skapar smycken som bär deras namn. Det kan ju vara något även för mig i framtiden kanske? Det är lite av en dröm att lansera egna smycken som alla i hela världen kan bära. Sen kompletterar man det med lite smink och parfym, och kanske ett klädmärke och sedan är man "set for life" ... förhoppningsvis. Det finns ju de som testar och lyckas, och de som får det lite tuffare. Men, jag är ju inte där än så för tillfället är jag rätt nöjd med att bära snygga smycken från Edblads. 

14 Jun 2021