Presenter till männen i mitt liv

Jag har många män i mitt liv. Det är min pappa, min man, mina bröder och min son. Jag personligen har alltid tyckt att det är lättare att köpa presenter till min mamma, syster och dotter. Jag vet inte om det är för att jag själv är tjej, som det är lättare för mig att köpa presenter till tjejer.

Min man fyller snart år och att köpa en present till honom är jättesvårt. Han har redan det mesta han vill ha och om han saknar något så köper han det själv. Vi har så pass bra ekonomi att han kan köpa det han vill, när han vill. Självklart får han inte gå och köpa en ny bil bara så där, men mer vardagliga saker kan han köpa utan min tillåtelse. Som present till honom har jag tänkt mig en upplevelse istället! Det finns massvis av upplevelser att välja mellan hos flera upplevelseföretag. Jag funderade på att köpa en färd med luftballong eller någon actionfylld upplevelse. Jag tror han skulle uppskatta en trevlig dag eller aktivitet med sina närmsta vänner. Jag kan ju bara hoppas på att jag får följa med, men det är inget krav från min sida.

Min pappa fyllde år för ett tag sedan, men jag har redan nu börjat fundera på vad vi ska ge honom i julklapp. Som present till honom blir det också troligtvis en upplevelse, men en mer stillsam än vad min man ska få. Pappa skulle nog uppskatta en vin- eller whiskeyprovning eller någon härlig övernattning med en god middag. Pappa är mycket mer stillsam och lugnare än min adrenalinfyllda man och mina bröder.

Mina bröder då? Jag har en äldre bror och en yngre. Den yngre, han älskar fiske och naturen. Så som present till honom blir det nog något natur- eller fiskerelaterat, antingen något tillbehör eller även där någon aktivitet eller upplevelse inom den kategorin. Min äldre bror tycker väldigt mycket om bilsport, som Formel 1 och racing. Så nästa gång han fyller jämnt funderar vi på att överraska honom med en resa till Monaco där han får kolla på just Formel 1, annars får det nog bli folkrace eller provköra en Lamborghini här hemma.

Med andra ord så finns det massor med roliga presenter till männen i mitt liv också. Det viktigaste är bara att se till att dom använder sina upplevelser. Jag tror många kan tycka att det är lättare att köpa en fysisk present som man inte måste göra något med. En upplevelse måste bokas och genomföras och kan lätt glömmas bort. Man får vara på och se till att det händer!

18 Jul 2017