Skaffa snygga läderstövlar med återbäring!

Känner du till Primeboots stövlar och läderjackor? Det är snygga stövlar gjort på äkta läder för hand i Spanien. Eftersom de är gjorda för hand är de något dyrare än andra stövlar. Men det är det värt eftersom Primeboots stövlar är gjorda för att hålla i flera, flera år. Just nu har de mellan 3 och 4 procents rea. Via Cashbacker får du pengarna tillbaka när man handlar stövlar hos Cashbacker. Varför inte utnyttja rean som Primeboots har just nu? Förutom att du får information om olika reor, rabatter och rabattkoder på cashbacker.se, får du alltid återbäring på allt som du handlar via deras hemsida.

Detta är Primeboots

Primeboots har tillverkat stövlar, skor och läderjackor sedan över hundra år tillbaka. Skorna och stövlarna tillverkas för hand och har en egen unik finish. Skorna och stövlarna anpassar sig efter din fot och får därför en passform som är ganska unik. Primeboots har en filosofi om att tillverka hållbara stövlar och skor av kompromisslös kvalité och komfort. Skorna och stövlarna har en ganska unik unisexdesign och passar just därför både män och kvinnor i olika åldrar. Dessa stövlar och skor behöver du inte byta ut förrän efter många år. Primeboots historia börjar i den lilla byn Valverde del Camino i södra Andalusien, Spanien. I slutet på 1800-talet grundade en grupp skomakare och hantverkare i Valverde det företag som senare kom att få namnet Primeboots. De hade märkt att de spanska gruvarbetarna var i akut behov av tuffa och slitstarka skor och Primeboots var fött.

Cashbacker ger återbäring på alla dina inköp

På hemsidan cashbacker.se kan du lätt välja din favoritaffär och handla. Allt du handlar för, får du återbäring av Cashbacker. På så sätt kan du använda dina pengar två gånger. Varför inte utnyttja den möjligheten då du ändå behöver köpa det du vill ha? Cashbacker har 571 butiker att välja mellan, inom allt som rör barn, bilar, elektronik, hälsa och skönhet, hem och trädgård, kläder och accessoarer, resor, sport och fritid, tjänster och abonnemang och underhållning.

23 Oct 2017