Smycken är ett slags mode

+46 handlade om mode och att förespråka designers från Skandinavien. Det handlade främst om kläder. En annan sak som mer och mer ses som mode, är smycken. En svensk design på smycken gjorda av silver finns på Silversmycken.org. Denna butik finns på nätet, men de har sin smyckesverkstad i Alingsås, ett par mil utanför Göteborg.

Smycken online

Att handla smycken online är något som blivit allt mer vanligare. Internet har gjort att du kan köpa det mesta via nätet. Internethandeln har över lag ökat, medan det minskat med butikshandel. Allt fler butiker satsar på internethandel, till och med lyxigare märken så som Chanel. På e-handel.se kan man läsa att det är så mycket som 49% som väljer att köpa klockor och smycken online.

Att köpa silversmycken online

Jag förespråkar att man ska köpa online och gärna välja svenska sidor, så att vi sponsrar de små butikerna. Dock är internet stort och det finns alla möjligheter att handla överallt. Det spelar inte längre någon roll var man bor. Du kan bo i norra eller södra Sverige eller i mitten och via nätet har du tillgång till hela världen. Det är ofta billigare att köpa saker via nätet, då dessa inte har samma omkostnader som en fysisk butik har. Det gör att fynd enklare hittas. Om du är på jakt efter snygga silversmycken till bra pris, från Sverige, så ska du definitivt surfa in på den sidan jag föreslog lite längre upp!

13 Feb 2016