Svensk möbeldesign

Sverige, och Skandinavien i allmänhet, är kända för sina modehus, javisst, men vi är mycket bättre ända för vår inredningsdesign. Den skandinaviska inredningsstilen är tydlig och uppskattad över hela världen. Den går ut på minimalism, ljusa, svala färger och naturliga material som sten och trä. Gillar man luftiga utrymmen utan klotter och färgbomber så dras man ofta åt skandivaisk inredning. Det är inte alltid lätt att uppnå en minimalistisk stil hemma, särskilt inte om det finns barn i hushållet, men vi här i Sverige attraheras lite per automatik av just denna stil - vilket kanske säger sig självt.

Inrednongsmode

Inredning är i allmänhet ett roligt ämne, och ligger väldigt nära klädmode.Den som intresserar sig för det ena brukar ha ett genuint intresse även av det andra. Det finns många svenska möbel- och inredningsföretag att kolla in när man ska köpa nya möbler. Wegot är en av dem och har ett fantastiskt utbud av allt från sängar till bäddsoffor. 

Allt från sängar till bäddsoffor

Sängar är alltid lite av ett gissel för det man gillar vid första anblick är sällan det som fungrar hemma rent praktiskt. PÅ Wegot finns sängar för alla smaker och behov.

Bäddsoffor är ett annat kapitel som ofta förvirrar. Man vill såklart ha en snygg soffa, men en bäddsoffa måste leva upp tillså mycket mer än en vanlig soffa - framförallt måste den vara skön att sova i. Om man behöver praktisk hjälp med sitt val av bäddsoffa så får man suverän support från personalen på Wegot, vilket är tur eftersom man är ganska utsatt när man handlar möbler online.

13 Jul 2016