Vaxning hemma är inte det lättaste

Jag säger då det! Vaxa sig hemma, det är inte lätt. Jag köpte hem sånt vax, som man ska värma på och sen stryka på och dra. Men usch, det vart kladdigt, det fastnade överallt och inte fick jag med mig allt hår heller! Jag tror jag får boka in en vaxning Stockholm istället. Det är nog enklare att vaxa sig på salong. De vet ju hur man gör! Tycker att varje gång man ska köpa hem och göra saker själv så får man aldrig det resultat man förväntat sig. Det är ju lite tråkigt. Men men, vill man vara fin, får man gå på salong!

Finns mer saker jag vill göra på salong

Ärligt så skulle jag behöva ha en salong som gör lite av varje. Det är vaxning jag behöver men även göra en manikyr och pedikyr. Mina fötter är rätt så trötta och skulle behövas ses över och mina naglar på händerna har sett sina bästa dagar. Sen vore det skönt med en ansiktsbehandling med.

Varför inte ett spa?

Ja, ett spa kanske man ska satsa på förresten. Ett sånt som har salonger med behandlingar på. Det måste väl finnas de som har mer än bara massage? Det måste jag kolla upp. Tänk en hel helg med en massa härliga skönhetsbehandlingar. Det vore ju underbart om det gick att få. Det känner jag att det vill jag göra. Så ska sätta mig ner och söka efter detta på nätet nu.

 

29 May 2019